Sluiten

Overeenstemming overname bedrijfsactiviteiten tcr vervoer regio Deventer en Zutphen

Er is overeenstemming bereikt tussen de curator en TCR BV over de overname van verschillende activiteiten van TCR Vervoer Regio Deventer bv en TCR Vervoer Regio Zutphen bv.

TCR BV heeft de activiteiten van de gefailleerde bedrijven gekocht. Ruim 60% van het personeel zal hierdoor een baanaanbod krijgen.

TCR BV is nog in afwachting van een tijdelijke toezegging van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Zutphen om het leerlingenvervoer te mogen blijven verzorgen tot minimaal 1 januari 2015. TCR BV heeft een kort geding aangespannen tegen de voorlopige gunning van het leerlingenvervoer van bovenstaande gemeenten. Bij een positieve uitkomst zal dit ruim 70 banen extra kunnen opleveren.

De afgelopen twee weken kon het vervoer gecontinueerd worden onder de vlag van de curator, vanaf 12 juli zal dit onder de verantwoordelijkheid van TCR BV te Raalte vallen. De vervoersactiviteiten zullen in afgeslankte vorm verder gaan en vanuit de vestiging in Raalte aangestuurd worden.

TCR bv is verheugd deze doorstart te kunnen maken om continuïteit te kunnen bieden aan de klanten en dat hierdoor veel arbeidsplaatsen veilig gesteld kunnen worden.

Regiotaxi Salland

Inmiddels een bekende verschijning in Salland! Iedereen, ongeacht leeftijd, kan gebruik maken van Regiotaxi Salland. U kunt elke gewenste reis maken, maar de voorwaarde is dat de reis begint of eindigt in het grondgebied van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe of Raalte. De Regiotaxi kan ritten combineren, waardoor reizigers samen met anderen kunnen reizen die ongeveer dezelfde route willen afleggen binnen de regio. Reserveer minimaal een uur van tevoren en uw taxi arriveert maximaal een kwartier voor of na het afgesproken ophaaltijdstip.

Eén telefoontje en de Regiotaxi haalt u op! En dat 7 dagen per week, tussen 06:00 uur 's ochtends en 01:30 uur 's nachts.

Uitgebreide informatie zoals het reserveren en de tarieven vindt op de Regiotaxi-site.

Nieuws

Overeenstemming overname bedrijfsactiviteiten tcr vervoer regio Deventer en Zutphen

Vertrek Aankomst
Plaats Plaats
Straatnaam Straatnaam
Huisnummer Huisnummer

Rit van

naar

Prijs

Let op: de prijs en duur van de rit zijn indicatief. Afhankelijk van de verkeersdrukte kunnen deze afwijken.

X Sluiten