Deeltaxi

Iedereen mobiel!

Deeltaxi Salland maakt het voor iedereen mogelijk om mobiel te zijn en te blijven. Door vervoer te combineren en slim te plannen houden wij de prijs laag en kunnen wij een vaste prijs hanteren.

Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

De prijs van uw rit daalt snel wanneer u met meerdere personen tegelijk opstapt. De eerste persoon betaalt € 6,-, de tweede € 3,- en elke extra persoon betaalt vervolgens € 1,50. Door de prijs te delen met uw reisgezelschap reist u al vanaf € 2,25 per persoon per rit. Wij vervoeren maximaal 8 personen per rit.
(Voor rolstoelvervoer geldt een toeslag van € 6,-)

Vervoersgebied

Binnen de bebouwde kom van Deventer, Zutphen, Raalte en Hardenberg kunt u over een onbeperkte afstand reizen. Een rit moet beginnen en eindigen in dezelfde plaats.

Doelgroep

Deeltaxi Salland is toegankelijk voor iedereen. Ideaal voor uw reis naar het centrum of naar huis, maar ook handig voor vervoer van en naar de dagopvang, instellingen, (sociale) werkplaats en zorgboerderijen.

Eenvoudig bestellen en betalen

Instellingen welke frequent vervoer afnemen, kunnen voor cliënten een vervoerspas aanvragen. Met deze pas kan eenvoudig een rit worden gereserveerd via de telefonist of via www.deeltaxisalland.nl. De kosten van het totaal aantal ritten kunnen achteraf automatisch worden geïncasseerd. Uiteraard kan een onlinebestelling ook direct worden afgerekend via iDeal. U kunt tevens het nummer van uw oude Regiotaxipas gebruiken om eenvoudig een rit te boeken. Uw gegevens zijn dan reeds bekend bij Deeltaxi Salland.

Vertrek Aankomst
Plaats Plaats
Straatnaam Straatnaam
Huisnummer Huisnummer

Rit van

naar

Prijs

Let op: de prijs en duur van de rit zijn indicatief. Afhankelijk van de verkeersdrukte kunnen deze afwijken.

X Sluiten