Sluiten

Overeenstemming overname bedrijfsactiviteiten tcr vervoer regio Deventer en Zutphen

Er is overeenstemming bereikt tussen de curator en TCR BV over de overname van verschillende activiteiten van TCR Vervoer Regio Deventer bv en TCR Vervoer Regio Zutphen bv.

TCR BV heeft de activiteiten van de gefailleerde bedrijven gekocht. Ruim 60% van het personeel zal hierdoor een baanaanbod krijgen.

TCR BV is nog in afwachting van een tijdelijke toezegging van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Zutphen om het leerlingenvervoer te mogen blijven verzorgen tot minimaal 1 januari 2015. TCR BV heeft een kort geding aangespannen tegen de voorlopige gunning van het leerlingenvervoer van bovenstaande gemeenten. Bij een positieve uitkomst zal dit ruim 70 banen extra kunnen opleveren.

De afgelopen twee weken kon het vervoer gecontinueerd worden onder de vlag van de curator, vanaf 12 juli zal dit onder de verantwoordelijkheid van TCR BV te Raalte vallen. De vervoersactiviteiten zullen in afgeslankte vorm verder gaan en vanuit de vestiging in Raalte aangestuurd worden.

TCR bv is verheugd deze doorstart te kunnen maken om continuïteit te kunnen bieden aan de klanten en dat hierdoor veel arbeidsplaatsen veilig gesteld kunnen worden.

Vestigingen

Klik op een van de onderstaande regio's voor een vestiging bij u in de buurt.

Regio Zutphen

Bezoekadres

Mercuriusweg 14
7202 BS Zutphen

Postadres

Postbus 4118
7200 BC Zutphen

Telefoon, fax en e-mail

T (0575) 54 35 00
F (0575) 51 29 35
E zutphen@tcr.nl