Samenwerking De Scheg & TCR Tours

---- PERSBERICHT ----

Deventer, 19 juni 2011

OP WEG MET DE SCHEG...

DEVENTER - Sport- en belevingscentrum De Scheg in Deventer, onderdeel van Sportbedrijf Deventer, heeft onlangs haar nieuwste aanwinst gepresenteerd. Een volledig gethematiseerde touringcar rijdt vanaf nu door heel Nederland. De realisatie van de speciale Schegbus komt voort uit een samenwerking met TCR Tours bv.

De Schegbus, geheel in de stijl van het motto van de organisatie ‘Beleving in Beweging', wordt ingezet om gasten in het kader van een schoolreisje, kinderpartijtje of bedrijfsarrangement te vervoeren. Tevens wordt de Schegbus ingezet voor schoolvervoer in de regio Deventer en bij evenementen.

Naast de Schegbus wordt door TCR en Sportbedrijf Deventer de Sport Taxi, volgens de gedachte van de regiotaxi, ontwikkelt. Met de Sport Taxi kunnen gasten tegen een financieel zeer aantrekkelijk bedrag reizen van en naar De Scheg of andere sportaccommodaties in beheer van Sportbedrijf Deventer.

Door nauw samen te werken met bedrijven uit Deventer, de samenwerking met TCR als voorbeeld, tracht Sportbedrijf Deventer haar gasten een totaalbeleving aan te bieden. De Schegbus en Sport Taxi spelen in op het gemak en de behoefte van de gast.

Terug naar overzicht