Groepsdagtochten brochure 2013

Op zoek naar leuke dagarrangementen? Vraag dan nu de TCR Groepsdagtochtenbrochure 2013 aan! Trots zijn wij om zeer binnenkort de vierde editie van onze TCR Tours Groepsdagtochtenbrochure te mogen presenteren!

Wij hebben al onze groepsdagtochten gebundeld en zo is een ruim aanbod met 84 mooie dagtochten ontstaan. Het doel van deze gids is om u ideeën aan te reiken om een dagtocht te organiseren wat perfect aansluit bij de wensen van uw vereniging, bedrijf, club of familie.

Graag nemen wij u en uw gezelschap mee naar vele prachtige bestemmingen in Nederland en net over de grens in Duitsland. Stuk voor stuk volledig verzorgde dagtochten met net even dat stukje meer.

Kies op uw gemak een dagtocht uit de brochure en kijk voor de bijbehorende staffelprijzen op de pagina. Eén telefoontje naar TCR Tours en wij doen de rest.

U zult het ervaren: een dagje uit met TCR Tours betekent onbezorgd genieten vanaf het moment van boeken; zowel wat betreft veilig en comfortabel vervoer volgens het Keurmerk, gastvrijheid en deskundigheid van de chauffeurs en kwaliteit van het programma. Alles meer dan prettig geregeld, dat is waar TCR Tours voor staat.

Wenst u deze prachtige brochure op uw deurmat te ontvangen? Vraag dan nu de brochure GRATIS per telefoon (0572-35 35 35) aan!

Wanneer u meer informatie wilt over een trip, of uitje... of u bent nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, vereniging of club, ga dan naar 'CONTACT' en vul het formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op

Wilt u een offerte aanvragen, vult u dan het formulier in onder 'OFFERTE'.

Terug naar overzicht