Deventer Schouwburg tovert met Schouwburgtaxi publiek weg

---- PERSBERICHT ----

Deventer, 22 september 2011

Deventer Schouwburg tovert met Schouwburgtaxi publiek weg

Na afloop van de show ‘Circus Hurricane' van Hans Klok op vrijdag 30 september laat de Deventer Schouwburg het publiek op bijzondere wijze verdwijnen. Deze avond kan het publiek na afloop gratis naar huis worden gebracht met de Schouwburgtaxi. Bezoekers van de voorstelling van Hans Klok moeten zich vóór donderdag 29 september 13.00 uur aanmelden bij vervoerder TCR via 0900-8884.

Gratis thuiskomen

Na de show van Hans Klok wordt de Schouwburgtaxi geïntroduceerd. Alleen op deze avond worden bezoekers gratis thuisgebracht. Na de show is er nog een afterparty en tussen 23.30 en 00.30 uur vormt zich een immense rij taxi's voor de entree van de Deventer Schouwburg en staat er voor iedereen die naar gemeente Deventer, Olst/Wijhe, Raalte en Voorst reist, een gratis taxi klaar. Publiek moet zich wel vooraf aanmelden om gebruik te maken van deze extra service.

Probleemloos naar de Schouwburg

De Schouwburgtaxi biedt de uitkomst om parkeerproblemen en -kosten te voorkomen. Gasten worden voor de deur van de Schouwburg afgezet en weer opgehaald. Zo komen bezoekers dus altijd op tijd voor de voorstelling. De Schouwburgtaxi is een vorm van collectief openbaar vervoer. Dit betekent dat bezoekers samen reizen en dat er onderweg wordt gestopt op bestemmingen van medepassagiers. Op deze manier kan de Schouwburgtaxi bezoekers tegen een zeer aantrekkelijk tarief vervoeren en bereiken bezoekers op een makkelijke en ontspannen manier het theater.

De Schouwburgtaxi is een samenwerking tussen de Deventer Schouwburg, vervoerder TCR en de provincie Overijssel. Het is onderdeel van Regiotaxi Salland, een initiatief van de provincie Overijssel. De Schouwburgtaxi is alleen gratis na afloop van ‘Circus Hurricane' op vrijdag 30 september. Daarna kunnen bezoekers voor een aantrekkelijk vast tarief naar iedere voorstelling met de Schouwburgtaxi reizen. Vanaf € 2,- per persoon maken bezoekers gebruik van de Schouwburgtaxi. De tarieven zijn na te lezen op www.deventerschouwburg.nl

Terug naar overzicht