Privé-chauffeurs

Zorgeloos reizen

Uw auto komt op de afgesproken tijd voorrijden, de route is vooraf uitgebreid bekeken, inclusief eventuele alternatieve routes. Zo wordt er alles aan gedaan om u op tijd op de plaats van bestemming te brengen. Tijdens de reis kunt u optimaal werken of ontspannen.

Flexibiliteit is een voorwaarde om als privé-chauffeur te kunnen rijden. Dit betekent dat de chauffeur zich altijd kan aanpassen aan onverwachte situaties of veranderingen die op het laatste moment worden doorgevoerd. De privé-chauffeur is standaard te vroeg bij u. Desgewenst kunt u wat eerder vertrekken, als bijvoorbeeld uw afspraak ietwat eerder is afgelopen. Mocht uw vorige afspraak wat uitlopen, dan wacht de privé-chauffeur totdat u klaar bent om te vertrekken.

Naast een verzorgd uiterlijk spreekt de chauffeur netjes, is discreet en kent de etiquetteregels.

Eigen auto

U kunt met een privé-chauffeur van TCR-Exclusief zowel in uw eigen auto als die van ons worden vervoerd. In alle gevallen rijdt de chauffeur defensief en is zijn rijstijl erop aangepast dat u zo comfortabel mogelijk op de achterbank kunt werken.

Bel 0572 - 35 44 44 of mail ons gerust. Samen kunnen we dan uw wensen bekijken en u daarop een advies en/of offerte op maat geven.